Huib, Sanna en Tijl op Saba!

01 november 2007

Sesasie op Saba!

Wat een spanning en sensatie!
Gister was het Halloween, dat was erg griezellig. We gingen kijken of het Spookhuis wat was en toen waren we bij het ziekenhuis en daar kwam een hele optocht van politie, brandweer, ziekenauto en andere belangrijke figuren aangescheurd.
Sinds dinsdag is er een student vermist die waarchijnlijk bij het snorkelen door de stroming is meegenomen en tot nu toe nog niet is gevonden, dus dachten we dat ze hem hadden gevonden.
Wat blijkt: sinds vorig jaar kerst is er ook een toerist vermist en nu hebben ze dus op Halloween z'n mummy-restanten teruggevonden. In de Zwavelmijn! Brrrr.
Groeten van de Horror-Hippies.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Jullie vervelen je niet met al die feesten, partijen, zomibo's en griezelige verdwijningen!!!!
Groeien er geen echte pompoenen op Saba???? Misschien wil Esther wel een grote in haar handbagage meenemen??? KUS!
Peter & Jeannette

12:30 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

He hallo Fam, de Vries....
Was al een tijd benieuwd hoe 't met jullie"saba adventure"gaat. Nu geveld door de griep zit ik wat te kloten op m'n flaptopje kwam ik een paar foto's tegen en ben eens wat gaan google. Heb jullie hele weblog ff doorgenomen, en zie dat jullie een fantastiese tijd hebben daar. Verder ben ik zelf onlangs getrouwd met 2 supermooie meiden???? dus ook erg gelukkig... hoop snel eens wat te horen van m'n ouwe dorpsgenood en z'n vrouw & zoon.... voornu bye bye en veel geluk....Groet Rob,Miranda & Floor uit de Meer.

4:39 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage