Huib, Sanna en Tijl op Saba!

03 februari 2006

Oooh lompe broer/a.s. zwager

Oh oh, toen ik gisteren klaar was dacht ik: VERGETEN!!!
GEFELICITEERD Merel en Har, met jullie verloving!!
Voelt het goed ? En nu maar gauw trouwen, hoe staat het met jullie voorbereidingen/ A'dams bos?
Gister een heel blij jongetje van de creche gehaald, haartjes gekamd en doordesemd met bijbelliedjes. Hallelujah! Tevens zijn we gisteren verhuisd naar de 'Blue Tang' een heel fijn, licht en nieuw geverfd huisje. Ook ligt het wat meer in de zon zodat het wat minder vochtig is dan ons vorig huis. Het blijft toch regenwoud. Gisteren heeft het heeel veel geregend, ook veel wind, nu is het weer aan het opklaren! We zijn net met het auto'tje (is dit goed gespelT Pa?) van Tom vanaf de lodge naar The Bottom gereden; 3km. in 25 min. nogal wat haarspelden hier. Tom's auto is een beetje gammel doordat er tijdens een orkaan een boom op is gevallen,( ik zal snel een foto maken) rustig aan dus. Zojuist mijn kop laten scheren: 3min. scheren 1/2 uur O.H.-en:-))))
Groetjes,irie en hallelujah , De Stinkhippies

7 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Het is autootje volgens mij, maar ja ik hou ook alle spellingswijzigingen niet meer bij.
Fijn om te horen dat Tijl het naar zijn zin heeft en dat jullie nieuwe onderkomen ook goed bevalt. Wij zijn in een kil en donker Purmerend (letterlijk, het is tenslotte februari!!) op zoek naar een nieuw onderkomen, wie weet wat we vinden!
Zoen voor jullie drie en natuurlijk eentje extra voor "onze" kleine Tijl!

Pa

4:15 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Bij de Barbier van Sesaba laten scheren? Daar horen jullie vast de laatste eilandroddels. 'Prettig' dat ze Tijl wat Gristelijks leren zingen! Daar kun je mee thuiskomen met Pasen! Leuk ziet jullie nieuwe huisje er uit! Kus van opa cowboy en oma Jeannette

12:25 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

"Er is een lichtje in mijn hart..."
"Jezus is de Goede Herder..."
Onderwijs uw kinderen met het Woord, en wijsheid is hun deel. Oftewel: doet me deugd te lezen dat een verre reis toch nog andere resultaten heeft dan louter escapisme: Tijl wordt reli. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen!
Veder ben ik natuurlijk stinkjaloers, hoewel Noord ook best leuk schijnt te zijn.
groet&zoen
serge

12:31 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ha familie, leuk te lezen dat jullie het naar je zin hebben. Wij komen graag even langs, maar als het zo regent dan wachten we nog even.
Komen jullie zondag nog op Mara´s verjaardag?

Een berichtje namens leon
"leon en robert en margriet en mara
weetje op dat eiland zitten rooie en zwarte zeeegels"

Dan wil Leon zelf ook nog wat schrijven
"leon poiuytrewlkjhgfdsazxmnbvc°9876665321"

??? Hebben jullie een geheim taal met hem ontwikkeld?

Mara zit voor de tv en heeft even geen behoefte om een bericht achter te laten. Ze vindt dat er al voldoende gebeurt in jullie afwezigheid. Verloven, verhuizen naar Purmerend enzo. Wanneer alles een beetje in rustiger vaarwater komt, dan komen wij wel met nieuws.

Nou, ga met God (en/of Allah, je moet voorzichtig zijn tegenwoordig),
Leon, Mara en de rest.

12:54 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Aso's (of zoiets). Gewoon blijven invrijven.....zout in de wonden strooien. Hier is het donker, grijs, stinkweer en jullie blijven maar mooie foto's en verhalen naar ons toe sturen....Hoewel Manhatten aan de Merwede niet verkeerd is ben ik toch meer dan een beetje jaloers! Heeft Tijl zin in een speelmaatje daar? Dan hebben we reden om te komen.

9:07 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik zou best weer een plaatje willen!!! xxxxx Jeannette

7:41 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

we want contact, where are you and how are you. Miisschien hebben jullie niks te beleven of is het zo overweldigend dat je niet weet waar je moet beginnen? probeer het nog eens.
doei en dikke kus

4:11 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage