Huib, Sanna en Tijl op Saba!

13 februari 2006

Drukdrukdruk...

Sorry dat we een tijd nix van ons hebben laten horen maar ook in het paradijs smeren de boterhammen zich niet zelve ! Doordat we allebei zo onze taakjes hebben (en ook nog een kind) hebben we wel iets beters te doen dan in een e-cafe te zitten. Daarbij ook niet zo heel veel nieuws, handig als je tevreden bent.
Tijl gaat sinds vandaag twee dagen naar de creche omdat hij het best niet zo leuk vindt en dan steeds moet wennen (hij vindt het ook weer niet zo erg, maar het afscheid is redelijk hartverscheurend)
Vorige week zijn we naar een kinderverjaardagspartijtje geweest van Paige die drie werd. Zij is een van de drie dochters van Mahdi(?) de handyman van de ecolodge, was een erg leuk feestje met de hele surinaamse gemeenschap van het eiland. Lekker eten ook!
Het begint ons hier inmiddels zo goed te bevallen dat we er serieus over denken om maar wat langer te blijven (een jaar ofzo..) Heb geen angst Har&Meer en Esther&Merijn we komen dan natuurlijk wel langs!(Als jullie de tix betalen Hahahaha) Hoe gaat het met jullie resp. planningens enook voorbereidings ? Al zenuwachtig ?
Ik (Huib) heb vannacht raar gedroomd dat we aan het schaatsen waren bij Tante Riet en dat toen mijn vader langskwam in een brandweermannen-gala uniform om zijn nieuwste commercial (voor de musical van de Aristocats) te laten zien..... Je was nogal in jouw nopjes Pa! Wat betekent dit in vredesnaam. Nou ja, van schaatsen zal wel voorlopig niet zo veel komen, dus moet je hier maar brandweercommandant worden(of ik) Ik hoop morgen of overmorgen weer eens wat foto's te plaatsen, hoewel je hier nou niet iedere dag wereldnieuws meemaakt. Tijl wordt maar groter en groter, loopt als een kievit achter zijn nieuwe autootje en begint zijn nederlands lekker te mengen met spaans en engels (als hij iets niet wil zegt hij ,met een ernstig gezichtje NO, en tegen iedereen met een enigszins latino-uiterlijk roept-ie heel veel olaolaola!)
Voor iedereen die net zo'n wizzard is met compu's als wij hebben we nog een tip: als je iets wilt zeggen of vragen aan ons druk dan, via je muis, op 'comments' onderaan dit bericht dan gaat het deurtje vanzelf open.
Lieve Raquel: gefeliciteerd met je dochter! Hoop dat alles goed met jullie gaat.
Lieve Guido, Chris en Jack: congratulations! Hope all goes well.
Lieve Larissa: Kom hierheen, je zou het hier echt geweldig vinden, lekker dichtbij je broer, dan beginnen we hier een B&B!!!
Lieve Eri en Eva: komen jullie ook?
Lieve Tommie: We hebben het gered voorbij de enge leeuw en nieuwe piratenvrienden gemaakt. De schat komt dichterbij....
Lieve Serge: Saba is veel leuker dan Noord en hier kan je ook bellen en achter de compu zitten!
Lieve Leon en Mara: bedankt voor jullie leuke berichtje, sturen jullie er snel nog 1?
Lieve Belle en Rosa: hoe bevalt et nieuwe huis?
Lieve allemaal: ouderwetse geschreven post kan ook, ons adres is: Ecolodge, Saba, Nederlandse Antillen.
Toedeloe en veel liefs vanuit het paradijs!

5 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Leuk! Eindelijk weer een berichtje!
Hoe noemt Tijl alle Sabaanse oma's?? Vast geen mmma! Als jullie langer blijven zijn we toch genoodzaakt om naar Saba te komen!
Dikke zoen! Opa cowboy & oma Jeannette

11:39 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Goed om weer wat van jullie te horen, we zitten elke dag achter de computer om te kijken of er berichten en/of foto's uit Saba zijn binnengekomen. Ja, veel ijs hebben we hier niet gehad en ik bezit geen brandweergala, dus het wordt moeilijk om je droom te duiden! De plannen om naar Purmerend te gaan zijn er nog steeds, maar het gaat nu toch even minder snel als we zouden willen. Wie weet wordt het Wieringermeer for ever! Hartelijke groeten van ons aan jullie drieen en hou je haaks!
Pa & Ma

2:51 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Jeuj, ook nieuwe foto's! Ach, weinig nieuws is ook nieuws, ik vind het altijd wel boeiend om te lezen wat jullie aan het doen zijn, hoe triviaal ook. De ondervrouw en ik zijn in het Amsterdamse bos toch bar weinig trouwlocaties tegengekomen, dus we speuren nog even verder. Verder aangenaam werkloos - nog steeds in oude huis, nieuwe gaat niet door - morgen eens achter werk aanbellen (scenario) en de ondervrouw ondersteunen met gebrabbel over Romeinse thermen in Afrika...ach ja... het lijkt alweer zo lente ;)

7:03 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Hoi! Leuke site hoor...Ben blij te lezen dat alles goed gaat daaro! Bedankt voor je mail! Het saaie werk is saaier dan ooit maar laat helaas weinig ruimte over voor te zolliziteren...jammer de pammer...Vorige week wel naar Noorwegen geweest voor werk...de jonge ondernemers gingen een 'studiereis' maken die bestond uit skien, sleeen, hondesleeen, wakvissen en gewoon algehele sneeuwpret...was, ik kan niet anders zeggen, een lekker weekie...Wat doen jullie daar? (behalve het hebben van een good ole time?) Gaat Harald trouwen??Gefeliciteerd Harald (en je liev natuurlijk ook)
Huib, langer blijven kan niet...gisteren is mijn Dolly Parton bandje kapot gegaan, dus nu hebben we een partonloze auto wat het meerijden voor het autobezoek heel wat onprettiger maakt...Ik geloof dat je op dit gebied ook een taakje hebt ;-))))Doei, Cecilia
Ohja en ook de groeten van Frans terug denk ik...Ik ben drie weken een onbestorven (gatverdegatver) weduwe...mesjeu zit lekker in Peru met zijn maten...op de machu pichu...

9:57 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

lieve fam

leuk al jullie berichten te lezen
wij hebben wel heel even geschaatst en volgen nu de olumpische winterspelen. heel ander leven dus met ons en ook de kleine berend gaat het o.k. met tijl ook begrijp ik dat is super. geniet nog maar een tijd!!!! liefs alida en jan henk

3:58 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage