Huib, Sanna en Tijl op Saba!

16 februari 2006

Wandeling

Op 14 Februari Valentijnsdag (Es, nog gefeliciteerd met je zusje) hebben we onze eerste trail gelopen. Net na 8en vertrokken we in de stromende regen richting The Bottom, de hoofdstad van Saba. Gelukkig klaarde het snel op. Een prachtige wandeling door bossen en regenwoud, over blubberpaadjes en rotsblokken. Dit was slechts het begin van onze wandeling. Aangekomen in The Bottom hebben we eerst geluncht in de Family Deli met pannekoeken om vervolgens de Sandy Cruz trail te gaan lopen. Het begon slecht, we moesten om bij het begin te komen eerst in de brandende zon Troy Hill op lopen, heel steil, NIET leuk. Eenmaal in het regenwoud is het aangenaam koel en zo ontzettend mooi. Prachtige bloemen, bomen, vlinders en vooral ook de slangen... Nee, ze doen echt niks, maar ik krijg toch nog steeds een hartverzakking als zo'n beest opeens langs glijdt.
Eind van de middag waren we weer terug in Windwardside waar we een welverdiende GinTonic hebben gedronken en toen nog omhoog naar huis...
We hebben de post ontvangen! Tijl is helemaal blij met zijn kikkerkaart en ik ben blij met de Witteman!
Veel liefs van ons!

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Goed zo sportievelingen!
Straks gaan jullie slangen nog leuk vinden!
San: je mailbox is vol: misschien één van de twee (dezelfde) mailtjes van Pieke eruit? Ik heb de boel verkleind gestuurd! Kus, Jeannette

11:42 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Hallo lieverds,
Geweldig ,die beesten, niet er op getrapt?
Net terug uit de miezerige, koude buitenlucht in ons warme huisje.Dat sinds vandaag zo goed als verkocht is. Bankgarantie was gestort en er moet nog een 'vorm'keuring komen voor de verzekering van de kopers. We wachten alles maar af tot 28 febr. Dat is de einddatum waarop ze nog terug kunnen komen op hun bod.
Bij Deen Robert Haaksma ontmoet. Gaat goed. Hij is freelance-oproepbaar en heeft een "meisie" in Slootdorp. Hij was net terug uit de bevroren Oostzee en was stinkjaloers. De hartelijke groeten en als jullie terug zijn belt hij.?
Groejes en dikke kus mama/oma/truus

12:11 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage