Huib, Sanna en Tijl op Saba!

18 februari 2006

Sunny carribean !

Vandaag is het heerlijk weer, mooi weer om eindelijk eens Mt. Scenery te beklimmen, misschien wel te mooi. Dus zijn we maar lekker gaan lunchen in The Bottom bij de Family Deli. Hier werkte toevallig een van Tijl z'n "Latin-Lovers" en hij werd met een dikke knuffel onthaald! Straks gaan we nog even naar de speeltuin en dan boodschappen en dan maar weer de berg op. Gelukkig maar voor een kwart, toch moeten we -al met al wel een keer of tien de Mt S. hebben beklommen.
Gisterochtend zijn we naar een strandje bij het vliegveld(Cove Bay) geweest , was erg lekker, Tijl begint inmiddels al een echte "surfie" te worden: lekkere blonde (niet te wit) haartjes en een gezond kleurtje!
Nou Tijl wil nu toch echt naar de speeltuin dus ik stop, Pa&Ma hebben jullie al een nieuw huis,anders mogen jullie wel in het onze hahaha.Ga maar lekker op een woonboot in Aalsmeer wonen komen wij ook nog eens langs!
Veel liefs van de zonnige stinkhippies

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

gezellig weer een stukje op de zondagochtend, die vandaag( letterlijk) behoorljk mistig is op dit uur, ½ 11 in de ochtend.
Ja , als alles gaat zoals 'ie gaat zitten we per 1 september letterlijk en figuurlijk wat dichter bij jullie. De straatnaam is : Barbadosstraat nr. 1. Vandaag doe ik weer een enveloppe op de post (eigenlijk morgen dus) met wat tekeningen van Leon en Mara en zal er ook een kopie van de folder bij doen. Ik weet niet of jullie op 'Funda'kunnen kijken . Daar zijn een praatje en een paar fotoos te zien.
't bad is vol ik ga me soppen. Dikke kus, voorjullie alle drie, truus

5:40 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage