Huib, Sanna en Tijl op Saba!

19 juli 2006

Hectisch....

Even wat korte nieuwtjes van het kleine eiland.
Het is hier (alweer) lekkerder weer dan bij jullie: gewoon 28 graden met een lekker briesje en geen enge 4daagse toestanden, hoewel wandelen hier ook niet van gevaar ontbloot is: Heleen heeft vanochtend met het uitlaten van de hond haar been gebroken en is naar St. Maarten gevlogen en wordt nu geopereerd.
Dylan en Dana en Bernt komen met het vliegtuig van zes uur aan ( gaan we zo ophalen) en de komende twee weken zit de lodge bomvol....We blijven lachen!
Huib heeft inmiddels een heus paspoort, afgegeven door de Gezaghebber (dat wil ik later ook wel worden,inclusief gouden auto met vlaggetjes) zodat we nu geen belemmeringen meer hebben om naar NL te komen.
Zet de haring, osseworst, oude kaas etc. maar klaar!!
Veeeel liefs van ons !

3 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Hee Sanna!

En wanneer komen jullie naar Nederland dan..?? Kom je dan een wijntje drinken bij mij??

Groetjes, Anne

3:47 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Wat een leuke foto's weer. Van achter naar voor.Ik voel het schommelen.
Vandaag is onze 41e trouwdag. We hebben wel een beetje gelachen om Margriet die ons feliciteerde met onze 40e . We hebben haar gevraagd of meneer Alzheimer op bezoek was.Dat was toch vorig jaar? op het wad? met Jan Rotgans? Vandaag hebben we het flesje Calvados,dat ze uit Normandie hadden meegenomen, gedeeltelijk gesavoureerd bij onze koffie, als toetje!
Vanavond zouden 'oom Henk en tante Henny' komen, maar Henk heeft een nierstenenaanval en voelt zich niet erg lekker en vroeg ons daarom ons feestje bij hun te komen vieren.Dus gaan we nu eerst onder de douche omdat het nog steeds 29 graden is en dan naar hun.Met onze Champagne!
We hebben ook gister de verhuisdozen gekregen en zijn alvast de boeken aan het inpakken. Dat zijn er nogal wat. Na 15 dozen zijn we even gestopt, vanwege de warmte.
We vinden het heerlijk, die warmte en hopen dat het 12 augustus ook een klein beetje dit weer is!!
Dikke zbrb,
mamatruusoma.

3:16 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Dat was toch een nepagent in Veendam? Het zou wel wat moois zijn, als je je kind niet meer in de bosjes mag laten plassen.
Ik heb Leon een keer voor de deur van onze Purmerendse Deen laten plassen omdat ze de toiletten in de winkel hadden afgesloten.....

3:16 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage