Huib, Sanna en Tijl op Saba!

31 mei 2006

STIER !!!

Irie!
Hellepie, was gisteren de stier van Cletus, onze buurmn losgebroken. Eerst liep ie achter Bernt en Dana aan en is daarna de berg opgerend. Later stond ie opeens voor San en Tijl hun neus!! Vlak voor hun balkonnetje! Sanna was te verbijsterd om er een foto van te maken, maar ze is gauw naar de zolder gerend "om een beter overzicht te hebben", nadat ze had gezien dat de pogingen van Tom en Mardji er alleen maar toe leidden dat de stier de moestuin ging inspecteren/omploegen, vond het beest het wel welletjes en ging weer naar z'n weitje. Het is wat. Zo zijn de geiten en schapen ook altijd aanleiding van lachen, bij het Administratiegebouw (zoiets als een stadhuis) hangt al tijden een bericht dat iedereen die z'n geiten bij het vliegveld laat rondlopen ervoor moet zorgen dat ze opdonderen want de mensen van het vliegveld zijn het zat om ze steeds weg te moeten jagen...(soms moeten ze ook wel eens honderden krabben van de baan afvegen...) laatst stond er een brief in de krant van 'a concerned Saban' over de geiten van 'a certain neighbour' die steeds maar in de tuin v/d concerned saban rondliepen en het daaruit sprekende gebrek aan respect en algemene vervaging van wormen in Naarden, daar kan Donner nog een puntje aan zuigen.
Afgelopen maandag hebben we (voor het eerst) geBBQt op het strand en de son in de see sien sakke, was grappig, ik had steeds het gevoel van: hier moeten we van profiteren nu het kan (qua weer) maar ja , het kan hier iedere dag hahahaha
Inmiddels zijn er veel pakjes en foto's gearriveerd, de Oranje Leeuw hangt tussen onze NL vlag en de heineken vlag terwijl we lekker naar Frans Bauer luisteren met een gek Unox-hoofddeksel, lekker mal joh!!
De muur boven Tijl z'n bed begint een aardige 'Wall of Fame' te worden, hij weet nu wie iedereen is : Opa en Oma Proost (vanwege foto op terras), Opa NouNou/Cowboy, Oma Ammedam, Oma Joyce-Boek-Lees,Anne-Tij, en natuurlijk Piek-poes-maak.
Wil je er ook bij horen, en een nieuwe naam is hierbij exclusief inclusief!, stuur dan je leukste foto naar:
Tijl de Vries, Ecolodge Rendez-Vous, Windwardside, Saba, Ned. Antillen.
Voor alle duidelijkheid DRIE (3) hippies sloeg op het feit dat Tijl er op een foto uitzag als Ramses Shaffy in z'n topdagen en hij nu dus ook een Hippy is.
Hij krijgt (misschien helaas voor sommigen onder u ) voorlopig nog geen broertje of zusje!
Verder alles ouderwets kits hiero weetjewel, Tijl begint soms wat meer te laten merken dat ie richting 'terrible two' gaat (hij kan erg hoog gillen, iemand tips?) en eet lekker door de laatste tijd! Hij wordt groot!! En sterk.
Foto's volgen binnenkort, wij gaan weer even naar huis liften.
Peace&one love De Drie Rasta's.

3 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Wat een spannend verhaal.Gelukkig staan hier de meeste koeien nog op stal. BBBRRRR.12graden en een straffe zuid-wester. Toch groeit en bloeit alles weer.
Fijn dat alle ingrediënten voor een "wij leven mee met de voetballers over zee" aan gekomen zijn. Maak alsjeblieft een overzichtsfoto. Ben zeer benieuwd.
Gister een pakje met een nieuw soort kookboek opgestuurd. Ook leuk voor Sanna.!! Is er waarschijnlijk over 4 weken.
Dikke kus voor de 4 hippies.
mamatruusoma

10:17 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ik bedoel dus 3 Hippies.
Mamtruusoma

11:12 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Lieve Saba-ers,

Zojuist kregen we bericht van tante Ineke uit Marseille dat Charlotte vanmorgen een gezonde zoon heeft gekregen. Zijn naam is Dacian Anthony Gérard. Alles is goed met moeder en kind en dat is voor hun geen cliché. We zijn erg blij voor ze en we denken dat jullie dit ook graag even wilden weten.

Hier alles goed en koud, maar... wie weet, misschien wordt het in juli beter, of ander in augustus of anders, nou ja, we zien wel.
Hartelijke groeten voor jullie en natuurlijk een extra knuffel voor mijn steeds maar groter en wijzer wordende kleinzoon Tijl!

Liefs,
(O)pa

12:03 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage