Huib, Sanna en Tijl op Saba!

09 september 2006

Goedemorgen!

Het is hier nu half negen 's ochtends en ik zit weer in de bieb. Alleen deze keer, want er is een tekort aan assistent librarians op het eiland, dus als iemand zin heeft...
Hier gaat alles goed. Gisteren zijn de nieuwe vrijwilligers op de Ecolodge aangekomen, Karin en Sjoerd. Zij wonen nu in ons oude (blauwe poezen) huisje, De Klomp. Dat vindt Tijl wel erg raar, hij vindt het nog steeds zijn huis.
Het restaurant van de Ecolodge gaat de komende week dicht zodat er Groot Onderhoud gepleegd kan worden. Het zwembad moet opnieuw gevoegd worden, er komen tegels tegen de muur in de keuken en nog veel meer projecten staan ons hier te wachten.
Huib werkt intussen ook als kok in Scout's Place(http://www.sabadivers.com/nl/hotel.htm) en dat bevalt goed.
Intussen wacht ik nog steeds op een antwoord inzake de naschoolse opvang... Ik hoop echt dat het doorgaat, maar als het nog veel langer duurt zal ik toch iets anders moeten vinden.
Liefs vanuit Saba!

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Dag luitjes,

Dank voor de update, begon jullie al te missen op de weblog...Hier in Amsterdam worden jullie in ieder geval ergerg gemist. Was zoooo gezellig dat jullie er weer waren...
Kus! Tante Cornelia

3:47 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Lieve Sanna, Huib en Tijl,

Subtropisch hier in Purmerend hoor, het is nu bijna 1 uur 's nachts en het is nog lekker warm. Alles goed met jullie? Wij hebben nu het meeste spul hier een plaats kunnen geven en beginnen al lekker in ons nieuwe huis te wennen. Net als jullie.
Vanavond was er een werffeest in Aalsmeer waar de burgemeester meedeelde dat per 4 september van dit jaar De Vries Scheepsbouw het predikaat "Koninklijk" mag voeren. Er zijn niet zoveel bedrijven die dat recht krijgen, reden dus voor een feest. Mama en ik hebben daar via archiefwerk ook een steentje aan mogen bijdragen.
We hopen gauw weer wat foto's van jullie te mogen zien.

Liefs,

(O)Pa en (O)Ma

6:47 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage