Huib, Sanna en Tijl op Saba!

02 augustus 2006

Opa's, oma's

Amsterdam, fietsen, oude kaas, Artis, mosselen, bruiloften, oude buren, nieuwe buren, oude vrienden, trams, bussen, strippenkaarten, files, zoute haring, huis in W'werf, zussen, broers, neefjes, nichtjes, regen, Vondelpark, Albert Heijn, terrassen, geen De Still(!?), koeien, molens, langer dan tien minuten ergens naar toe onderweg zijn, Dirk v/d Broek, chagerijnige mensen... Waar je al niet aan denkt vlak voordat je weer naar N.L. gaat, nog maar een paar nachtjes slapen!
Tijl kan al een tijdje niet meer wachten en zegt steeds:"Niet slapen. Witte boot Sint Maarten, heule grote blauwe vliegtuig Ammedam, Zeeleeuw!!"en dan "Ook auto's? Rode, witte blauwe, groene. En bus en tram dingdingding?" Lekker ding!
Wij hebben er ook veel zin an, zijn nu ons nieuwe huisje een beetje aan het op/in ruimen zodat we, als we terugkomen er zo in kunnen, ook al zin an. Gisteren hebben we een paar foto's gemaakt maar nu weer het toestel vergeten.. Misschien lukt het nog voor we weggaan.
Gisteren hadden we onze eerste tropische stormwaarschuwingservaring, Chris was misschien onderweg en een hoop mensen waren hun huizen aan het dichttimmeren, zandzakken voor de deur en het bad vol met water. Ook was het verschrikkelijk druk bij de (enige, maar dan ook maar echt 1) benzinepomp, ik snap niet zo goed waarom, je gaat hier nou niet meteen een paar uur rijden om voor een storm te vluchten. Uiteindelijk viel het erg mee, Chris ging met een grote boog om ons heen en is nu zo'n tweehonderd kilometer ten Noorden van ons op weg een orkaan te worden. Het heeft wel geregend, de rest van de dag was het erg mooi weer.
Kunnen jullie er a.u.b. voor zorgen dat het een beetje lekker weer is als wij aankomen, dank.
Veel liefs van de (niet) Stormhippies

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Lieve Sanna en Huibert,

Jullie beericht goed ontvangen. We zien er naar uit dat jullie weer hier zijn! Maar wat het weer betreft: het is op dit moment een ouderwetse Hollands zomer met prachtige onweersluchten, regen en soms wat zon. Maar, hoe gek het ook klinkt, we vinden het eigenlijk wel een beetje lekker, als het maar niet te lang duurt!
Dag Tijl! Tot de 7de!

(O)Pa

2:19 p.m.  
Blogger Haaraalde zei...

Mwaaaa, het schijnt maandag weer mooi weer te worden - en het moet de rest van de week maar goed drogen! - maar ik kan helaas niet bij jullie aankomst zijn :( Net begonnen met nieuwe baan en dat is nu (lekker) druk.

10:03 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage