Huib, Sanna en Tijl op Saba!

28 juli 2006

Verhuizen !!

Jawel we hebben per 1 aug. een huisje in Windwardside. Het is het huis in het midden van de foto (je ziet bovenin de foto drie huizen; het platte huis daar juist onder is het) het is niet zo groot, een slaapkamer die wel redelijk groot is, een keuken een badkamer en een groot terras op het zuiden. Het lijkt ons een erg fijn huisje op een mooie plek, vlakbij het 'centrum' en niet midden in de herrie.
Verder ben ik (Huib) vandaag nog eens bij Hotel Queens Garden(http://www.queensaba.com/index.html) langsgeweest om als kok te gaan solliciteren en daar hadden ze wel oren naar...nog niks concreets maar ziet er goed uit! Goed nieuws dus, wij hebben het hier op het moment best wel druk met alle babies en gebroken benen dus veeeeeel zin in drie weken relaxen(?) in NL.

Veel liefs van de Loefzijhippies

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Beste Loefzijders!

Bedankt weer voor de laatste serie foto's en de welkome berichten. Jullie hebben het daar erg naar je zin en dat is eigenlijk het belangrijkste. We zijn erg nieuwsgierig hoe het huis er uit ziet, maar ik kan de foto niet vinden waar je op doelt, Huibert. Heb je die al eerder verzonden of komt die nog.
Hier is alles goed, de temperatuur is nog steeds erg geschikt voor gepensioneerden, maar minder leuk voor bijvoorbeeld wegwerkers of zo.
Tot gauw!
Speciale groeten aan Tijl van opa. We moeten nodig eens bijpraten!

(O)Pa

5:59 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage