Huib, Sanna en Tijl op Saba!

29 juli 2006

Huis

Tja, en toen viel internet uit en was er geen foto van het huis. We zullen het er zo snel mogelijk opzetten. Voor wie niet kan wachten, er staat al een foto in ons foto-album, op pagina 12 genaamd uitzicht vanaf Kathy's veranda. Niet heel erg duidelijk, maar voor het idee.
Intussen is het carnival hier op Saba losgebarsten (http://www.sabacarnival.net/).
We hebben er nog weinig van meegekregen door de drukte van vorige week, maar vanmiddag ga ik met Tijl naar de Parade kijken. Dat vindt hij vast erg leuk, al die schaars gekleede dames!

Tot volgende week, liefs van de bijna Amsterdamse hippies.

3 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

's bij Hotel Queens Garden gekeken. JEMIG de pemig. Dat is écht het tegenovergestelde van jullie ecolodges!! Blijven jullie daar ook werken (bij de lodges, ja he,) en is dat een hele klim om daar te komen?
Wel heel wat veranderingen,zo terloops vlak voor jullie vertrek! Spannend ,hoor. Zijn jullie nog eerder verhuisd dan wij! Er staan hier nu 30 dozen met boeken alreeds ingepakt en klaar om door de (arme)verhuizers van boven naar beneden te worden gesjouwd en dan weer van beneden naar zolder. En dat zijn nog niet alle boeken.
We zijn zeer benieuwd naar jullie nieuwe onderkomen.
Tijl genoten van de Parade? Lekker slapen .Tot over 9 dagen!!
dikke kus
mamatruusoma

2:17 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Het uitzicht zit er in ieder geval niet verkeerd uit...Tel inmiddels de dagen af tot jullie er zijn..

Kus! Tante Cornelia

4:15 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Hallo Huib,Sanna en Tijl
Bij toeval op jullie site terechtgekomen.
Wij hebben in mei een huis gekocht op Troy Hill en komen 5 december voor 2 maanden naar Saba.
Verheugen ons er zeer op. We hebben in april 4 dagen op Saba doorgebracht om te duiken en het leek ons een fijne plaats om de winter door te brengen.
Hoe bevalt het jullie??
Groeten Sip en Len Swierstra
lenswierstra@hotmail.com

10:12 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage