Huib, Sanna en Tijl op Saba!

12 juni 2007

De filmpjes doen het!

En onze vakantie op Curaçao was geweldig. Heerlijk 7 hele dagen met z'n 3en. Strand, zwembad, een huwelijk en niet te vergeten het hoogtepunt van de vakantie: Boodschappen doen bij de Albert Heijn!!!!!
De foto's spreken voor zich.
Veel liefs van de uitgeruste hippies.

11 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Jeetje, wat een lelijk strand hebben ze daar op vakantie :-) Wauw, wat blauw!!!!! En Ah rules!!

Kus, tante Cornelia

9:55 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Wat een heerlijke plaatjes. Het heeft jullie heel veel plezier gegeven , daar op Curaçao. Wat een feest. En dan nog appie happie. Lekker ,hè?
Wij hebben hier ook helemaal niets te klagen , wat het weer aangaat. Iedereen ziet er redelijk gezond en gebruind uit.
En wat een lekker caribean kontje krijgt Tijl bij z'n dansen!!( Huib ook, trouwens. Nu jij nog een keer in beeld Sanna!! Jij ziet er ook geweldig uit.)
Vader Huib heeft uitgevonden dat de naam Huib(huijbert, huijbrecht) al sinds 1590 terug te vinden is in de fam. Ook via de vrouwelijke kant, natuurlijk! De oudst gevondene heet Jan Huybertsz. Doncker en is in 1612 geboren in Haaften(betuwe). Zijn vader moet rond 1590 geboren zijn ...dus.
Wij vonden het leuk om uit te zoeken. Verder komen we niet want er is kennelijk rond 1600 een ongeluk gebeurd, brand of zo, want van eerdere boeken is geen spoor te vinden.
Dikke kus ook van opahuibpa
mamatruusoma

2:06 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Wat een leuke foto's hebben jullie geplaatst van Cura! Echt heel stoer van Tijl, met die struisvogels...Ik ben ook bij die farm geweest en ze pikken echt hard in die bak, kan me herinneren dat dat echt herrie gaf! :-) En natuurlijk de pontjesbrug en lekker duiken...Jullie zien er trouwens goed uit! Groetjes, CC

11:43 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ziet er weer heeerlijk uit!
En nog van harte gefeliciteerd met opa/(schoon-)papa! Jullie hebben daar vast wel weer bubbels op gedronken! Liefs, Peter & Jeannette

11:29 a.m.  
Blogger Margriet de Bruijn zei...

wat heeeeeeerlijk.... ik verlang wel naar wat caraibische rust ;-) gaap
ik heb ongeveer 100 foto's van de kinderen en Fiona in het bijzonder op de harde schijf bij papa gezet, dus ik zal eerdaags eens wat mailen.
Geniet lekker!!! Als we de staatsloterij winnen komen we een maandje logeren!

4:03 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Oude kaas en Wittemannen zijn onderweg. Nu maar hopen dat het pakje dit keer niet eerst naar St.Kitts gaat, dan wordt de kaas wel heel oud! Wel lekker op een struisvogeleiomelet!
Liefs! Peter & Jeannette

5:23 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Wat is dit nou?!? Vieren we op Saba, 21 Juni, ook Sinterklaas? Of zijn dit nagekomen foto's? Wel een bekende Sint!! Wat een stuk, en dat op deze leeftijd!!
Vandaag weer eens een rondje Nieuwedijk, Kalverstraat,.... Prinsengracht, Haarlemmerstraat, Prins Hendrik kade, Centraal station gemaakt. Was een hele tippel. Maar het bootje dat tegenover de Wester( wel mooi blauw)zou moeten liggen, vonden we niet. Zelfs tot aan de Brouwersgracht niks gevonden.
We hebben hem vast over het hoofd gezien. Kunnen we nog eens gaan. Waar we geen bezwaar tegen hebben.
Hebben ook weer eens gezien waar oom Jan gewoond heef(is de 20e 60 geworden).Haarlemmerstr., Prinsengr. en Stroomarkt. Alles is wel erg veranderd. Maar de stad blijft om deze tijd van het jaar wel ontzettend gezellig.
Kaas en andere commestibeles houden we nog even in de koeling, aangezien er weer wat onderweg is.Hema-dingetjes en boekjes komen er aan. Overmorgen op de post of zo!
Dikke zbrb voor allemaal,
mamatruusoma

1:56 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

p.s.je! Tante Ineke belde 21.00 localtime dat Liselore om 20.00 uur was bevallen van een dochter van 8 pond.Een Audrey Amelia Catharina. Alles gezond en wel!!
doei

3:25 p.m.  
Blogger Margriet de Bruijn zei...

hahaha wel een hoog voorhoofd, die Sint! trapten de kinderen erin??

7:53 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

We zullen vast sparen voor een Sint-pruik! Deze sint oogt wat kalig! Liefs, Jeannette

9:07 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Hunks??? Auw aan voet en niet zo'n beetje ook?? Verzwikt, gekkankt en/of gebroken?

Succes drmee,

Kus, tante Cornelia

1:05 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage