Huib, Sanna en Tijl op Saba!

20 februari 2006

Zomibo !

En toen was er dus de eerste officiele Carribean Zomibo. Gisteren kregen we visite van Ilonka en Walter, twee oudgedienden van de Stad, en hebben we bier gedronken : een zomibo! Was een erg leuke verrassing, we hebben na het borrelen nog lekker indiaas gegeten bij Scout's Place (de konigin komt hier ook regelmatig...)en kwamen keilaat thuis (tien over negen..) Tijl was aa het einde van z'n latijn maar gaf geen krimp.
's Middags waren we naar een heel chique hotel (Willards) geweest en omdat dat helemaal boven op een berg ligt leek het ons handig om de buggy maar weer eens vanonder het bed te halen. Pfffff m'n kuiten zijn nu wel weer voor een maand opgerekt; volgende keer toch misschien een taxi. We gingen bij Willards wat drinken omdat we hebben gehoord dat de eigenaar er van af wil en evt. een jong paar zoekt om de boel te runnen, mmm wel erg mooi gelegen maar een beetje erg stijf.
Aldaar ontmoetten we een nederlandse man die een soort van juridische man van onze ambassade in Curacao is en hier is om onderzoek te doen naar de lokale politiek in verband met een toekomstige ontbinding van de Nederlandse Antillen als eenheid. Hij was erg openhartig en vertelde ons dat Saba toch best wel een mini-dictatuurtje is waar intimidatie en corruptie niet ongewoon zijn, stemmen worden "gekocht" via fop-baantjes etc. Erg interressant.
Nou heit en mem, Barbados ziet er mooi uit ! Hebben jullie daar ook een vliegveld ? Of kunnen we gewoon langsvaren.(Hoop niet dat het ook een mini-dictatuurtje wordt;-)))

3 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

wat een sportievelingen zijn jullie toch! zo gaan ook de 'kwalijke dampen'er weer uit.
bij 'ons'Barbados zou een helicopter kunnen landen op het grasveld- speeltuin-parkeer terrein. Dictatuur? Je weet zo langzamerhand toch wel dat moeders wil wet is en blijft??!!
Envelope gepost, ben benieuwd wanner jullie hem krijgen. Weer een dikke kus voor jullie allemaal( we blijven zoenen) Truus

12:09 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Hai skatties,

Hier een kussie uit het koude gure kikker kutlandje van Laris en Lin die op het punt staan te gaan hoppen !!! Helemaal leuk hoor deze site...

1:17 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

tante & oom

10:23 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage