Huib, Sanna en Tijl op Saba!

07 oktober 2006

Aan het werk!

Jawel, er is werk aan de winkel!
Huib gaat vanaf 1 november twee dagen per week in "In Two Deep" (http://www.sabadeep.com/) werken en ik begin a.s. maandag als invaljuf op de creche. De juf van Tijl gaat drie weken op vakantie en ze hebben mij gevraagd om haar te vervangen!
Dat betekent dat ik de komende drie weken zeven dagen per week werk... maar ook dat we de huur voor November kunnen betalen!
De naschoolse opvang is nog steeds onzeker, maar we geven nog niet op!
Tijl is gelukkig weer even over z'n terrible two fase heen, maar voor hoe lang... Hij gaat steeds meer Engels praten, met een Sabaans accent. Wij proberen hem Nederlands tegen ons te laten praten, maar hij lijkt Engels te prefereren. Hij telt moeiteloos van one to ten, maar van een tot tien...
Bye bye!!

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Lieve kinders
Vrijdag en zaterdag hadden we hier Leon en Mara te logeren. Geweldig! Ze waren net jonge hondjes die overal wilden rondsnuffelen! Op de mega-open-zolder hebben we een"indianentent" gebouwd . Daar hebben ze een 10 min. gespeeld en zijn toen Suske en Wiske's gaan lezen. Plat op hun buik.En we hoorden ze niet meer.Tot ze door de babyfoon blerden" Opa en oma we willen naar beneden" Ze wilden wel nog een keer komen logeren. Dat willen wij ook. En we missen julie .
Tot wanneer blijven jullie? We wilden n.l. wel eens een keertje komen kijken, maar niet dit jaar. Wanneer is dan de beste tijd en wat is de goedkoopste route?
Heeeeele dikke kus
mamatruusoma

1:47 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

heeeeeej, san!
Het gaat dus lekker met huib en stoere tijl! Af en toe nog even de blog nakijken op leuke foto's en fijne verhalen blijft leuk om te doen. Misschien moet ik maar es een harlingen blog maken?
Wij hebben hier ook de tv heldin Dora, en Roos is er helemaal weg van. Ik speel af en toe de spaanse aflevering ook zodat ze ook kan tellen in het spaans..... uno dos tres klinkt dan toch echt erg schattig uit zo'n meisje....haha
Hier verder alles ok, ik schrijf je een lang verhaal op je email.
liefs en veel kussen, ankstra en family

7:56 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage