Huib, Sanna en Tijl op Saba!

28 oktober 2006

Suikerfeest

Gisteravond werd door de moslimgemeente op Saba (allen zijn studenten aan de medische universiteit) het einde van de ramadan gevierd. De kantine van de universiteit was versierd met bloemen, kaarsen, slingers en ballonnen en er was genoeg eten om heel Saba vet te mesten. Tijl vond het geweldig, lekker rondrennen met andere kinderen en lekker eten! Het was heel gezellig. Helaas was onze thuiskomst iets minder geslaagd: geen electriciteit! Dit wisten we 's middags al, maar na wat telefoontjes over en weer dachten we dat het gemaakt was. Niet dus. Ach, kaarslicht heeft ook zijn charme.
Heb net de baas van GEBE (electricity company) gebeld en hij zou iemand langs sturen, dus hopelijk zien wij vanavond het licht.
Mijn tijd op de creche zit er bijna op, nog 2 dagen. Alle kinderen noemen me intussen Teacher Sanna, behalve Tijl, die noemt me Teacher Mommy.
Asalaam Aleikum! Huib, Sanna en Tijl.

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Teacher Mommy, wat lief!Gelukkig is het op Saba altijd warm en betekent geen elektriciteit niet dat je vernaggelt van de kou...toch? Alleen wel altijd om 19 uur donker, da's dan wel minder, gaan kaarsen op een gegegeven moment toch vervelen...
Naast de scriptie doe ik niet veel, behalve de strijd aangaan tegen ongedierte.
Om de muizen uit onze keuken te verjagen, hadden wij Moos zijn etensbakje op het balkon gezet (geen zorgen: onder een afdakje en hij heeft een hondenluikje....). Hebben we nu elke dag hordes duiven op ons balkon die zijn bakje leegvreten. Grrrr, verdomd ongedierte. Nu toch maar weer binnen, anders wordt Moos zo mager :-)

Nou, doeiiiiiiiiiiii
Kus, tante Cornelia

8:10 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage