Huib, Sanna en Tijl op Saba!

31 maart 2006

Allerlei-itis

Halloo,
Hoe is het ermee. Hier O.K. Tijl is van z'n bronchitis af!
Heeft echter nu toncillitis, is weer eens wat anders..(ontstoken amandelen)
Gisteren werden we door de creche gebeld dat Tijl een "Fever, really bad" had.
Toen we hem op gingen halen had ie een knalrode kop en zijn we maar even langs de doc gegaan, weer een penicilline-kuur. Deze was echter niet zo'n succes.. Tijl bleek allergisch en kreeg allemaal rode vlekken en jeuk op handen en voeten brrrr. Doc gebeld en die heeft weer een andere kuuur gegeven, nu gaat het heel goed. Tijl eet lekker ijs; we hebben maar voor de zekerheid heel veel gekocht;-))
De dokter is een aardige man uit Schotland, eigenlijk al gepensioneerd, maar kan het niet laten, echt gedreven dus. Hij is trouwens de vader van Craig met wie ik op de DawnII vaar en heet Buchannan.
Nu weer een vraag/verzoek/eis: Wie graag wil dat Tijl nog weet wie wie is als we terugkomen, verzoeken we om een mooie foto op te sturen! Hij denkt nu al bij elke man met een cowboyhoed of grote snor dat het z'n opa is... Het liefst een echte foto want dat is duidelijker.
Nog maar eens ons adres: Sanna Huib en Tijl, Ecolodge, Saba, Nederlandse Antillen (leuk adres he)
We hebben nog geen post uit W.Werf gekregen maar dat zal wel niet lang meer duren denk ik, normaal duurt dit zo'n twee weken. Onze SUPERMOOIE VW-BUS/CAMPER (1976) is overigens nog steeds in de aanbieding, wij hebben er vorig jaar ruim 4000 euro voor betaald en er wat dingen aan laten doen, alleen is ie nu dus een beetje kapot....Volgens de garage man kost het zo'n 1500 om weer helemaal tip-top te krijgen dus willen we hem voor weinig verkopen, 1500 euro lijkt ons redelijk. Je kunt er een foto van zien in ons album hier links, misschien wel even zoeken maar er zitten ook een hele hoop andere leuke, mooie foto's tussen.
Nu moeten we weer werken pffff.
Itische groetjes van de penicilline-junkies

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Heyheyhey,

Die arme Tijl. Gelukkig heeft de dappere man zich er weer kranig doorheen geslagen....Ik zal eens kijken of ik ergens een foto kan vinden waar ik normaal opsta.
Enne, San, de jurk is mooi! 1 van de jurken die ik wel eens op internet heb laten zien. Maar verder laat hij zich moeilijk beschrijven. En het moet een beetje een mysterie blijven voor jou, anders heb ik helemaal niks om je mee van dat mooie eiland af te lokken ;-))

Kus, tante Cornelia

9:08 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage