Huib, Sanna en Tijl op Saba!

21 maart 2006

Tot ziens in Augustus !!

Hahaaaa.
We hebben net te horen gekregen dat ze graag nog een half jaar ( in elk geval) met ons verder willen. En we gaan nog een salarisje krijgen ook !!
Dat betekent volgens mij dat jullie maar allemaal hierheen moeten komen. Of tot aug. wachten, geen paniek Esther+Merijn/ Harald + Merel !!
Later meer ,ik moet nu varen!
Hahahahahahahahahaha,
De hippies

6 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Lieve kinders.
Wat geweldig voor jullie, niks verder zoeken naar werk, lekker blijven waar je bent en nog geld toe krijgen!!Jammer voor ons hoor. Ook sparen lukt niet. Hebben net een nieuwe eetkamer ( colonial) aangeschaft!!En er komt nog meer aan te schaffen. We wachten maar tot Augustus. Kus en zbrbs,
Truus

11:12 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Suuuperrrrrrrrrrrrrrrr tof voor jullie! Gefeliciteerd. Naar jullie toe koemn zit er voorlopig niet in. Maar des te groter het feest als we elkaar in Augustus weer zien!
Enne, bedankt voor de verjaardagskaart, hij heeft me diep geraakt ;-)))

Dikke kus, tante Cornelia

11:20 a.m.  
Blogger Haaraalde zei...

Lekker hoor! Misschien moeten wij onze huwelijksreisroute maar even verleggen van Appelscha naar Saba ;-))

3:05 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

sooooow!!1Relaxt!!!!!alles bonito daaro? Hier is het choices, choices voor ons beiders...Er is misschien een piepklein kansje dat mijn young republican stopt met zijn opleiding....dus wie weet als jullie terugkomen zijn wij net bezig met een plannerdeplan die kant op:-) als jullie terugkomen voor de trouwlustigen, blijven jullie dan ook terug? Of ga je weer lekker henen?

11:32 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Groot gelijk! Lekker dat jullie er nog een tijd aan vast plakken.
Hoor van Jeannette met enige regelmaat nieuws en ja, dat is helemaal niet slecht!
Ik zou het ook wel weten.
Geniet! Liefs.

Ronald

3:50 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ja hoor.... hebben wij net een vakantie met 'n tentje naar Frankrijk geboekt. Saba zit er even niet in voor ons. Misschien volgend jaar als jullie die tent daar overgenomen hebben! Gefeliciteerd, lijkt me echt heerlijk daar en veel plezier!

7:33 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage