Huib, Sanna en Tijl op Saba!

27 maart 2006

Huisje huren / VW-Bus overnemen?

Hallo daar hoe is het ermee, is behalve de zomertijd nu ook de zon al eens gekomen?

Hier was het de afgelopen dagen goed heet. De babyfoon van Tijl heeft (oh vernuft) een ingebouwde thermometer die boven de 25 graden begint te alarmen, fijn in de tropen...Gelukkig heeft Tijl 'm laatst van z'n zoldertje afgegooid zodat er nu alleen nog maar een lichtje gaat knipperen. Slim mannetje he!
Behalve deze technologische opwaarderingen zijn wij, fysiologisch in een kleine neerwaartse spiraal beland bwwweeek; San heeft bloed laten prikken, Tijl is bijna door de peniciline heen en Huib heeft dankzij een ontstoken oog nu ook zijn eigen medicijntjes en de bijbehorende racekak( niet handig in tijden van waterschaarste en toiletgebruik..)
Klinkt erger dan het is hoor, Tijl hoest bijna niet meer Sanna is niet helemaal geadergelaten en Huib is uitgekakt en heeft alweer een heel net oog! Moet toch wat qua nieuws.

Nu twee vragen :
1)Wie wil ons ontzettend leuke en vooral betaalbare HUISJE (onder) HUREN? of kent een superbetrouwbaar iemand die dat wil (al onze spulletjes staan er nl. in)
In elk geval tot eind Oktober....
2)Wij hebben dus een onwijs gave VW bus weetjewel, maar daar doen we nu dus nix mee. Hoeft alleen maar voor 1500 euro opgelapt te worden, een handige doe-het-zelver doet het zelf haha. Wie heeft er een leuk voorstel??
Wij zijn benieuwd !!
Veel liefs van de georganiseerde Hippies (Betekent georganiseerd dat je een orgel bent?)

1 reacties:

Blogger Haaraalde zei...

Neuh, zon, nog niet veel gezien, maar het is wel aangenaam dat de zon om half 9 (woohoo!) nog boven de evenaar staat - en ik heb tenminste niet allemaal enge ziektes en pussende ogen, gna. Als 't neefje maar gezond blijft. Bij Huib zou ik een houten been en/of ooglapje wel karaktervol vinden hehe :)

6:11 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage