Huib, Sanna en Tijl op Saba!

13 maart 2006

Alweer een week ?!

Nounounou wat vliegt den tijd toch. Zitten we tegen elkaar te mopperen dat we zo weinig berichtjes krijgen, doen we zelf dus ook niet zo heel erg veel...Zal wel de caraibische mentaliteit zij die langzaam in ons kruipt.
Alles gaat hier z'n gangetje, nog geen stormachtige ontwikkelingen op het banenfront alhoewel Huib morgen weer (voor de tweede keer) met de DawnII ( kijk maar op www.sabactransport.com )naar St Maarten gaat. Brrr dat wordt weer om 4 uur opstaan! Vorige week was het minder erg dan het lijkt, maar toen ik om 9 uur 's avonds thuiskwam donderde ik toch echt wel om. Het was een leuke dag die begon met het spotten van een grote walvis die indrukwekkende srongen, helemaal uit het water, aan het maken was (helaas niet te fotograferen)
Gisteren heeft Sanna toch eindelijk Tijl's haar geknipt; de laatste tijd had ie een staartje boven op z'n hoofd met een bloemetje erin, veel stinkhippier moet dit toch niet worden dus de schaar erin! Staat leuk en allebei z'n oren zitten er ook nog aan. Leuke site www.haaraalde.nl die foto van het reuzenrad verdient inderdaad wel wat aandacht, alleen die enge arm...is crack niet gezonder ??
Jippie! Hadden we ook weer post de afgelopen week. Tijl vindt de boekjes erg leuk en zegt de konijntjes iedere avond welterusten, bedankt Leon en Mara voor de mooie tekeningen!( "Snailmail" kunnen jullie sturen naar Sanna Huib en Tijl; Ecolodge Rendezvous; Saba; Nederlandse Antillen....)
Peter en Jeannette, veel plezier met jullie 'hereniging' en ga maar weer gauw lekker vissen! (Je kunt trouwens hier veel beter vissen hoor, niet zo koud en geen gedoe met "verrentenierende" visvergunningen. Zaterdag nog 15 kreeften uit de haven getrokken! En als je niet oppast prik je je aan een van de vele cactussenieau!!
Wij stoppen nu maar even, de virtuele pen is aan jullie !

Veel liefs van de stinkhippies en het nette jongetje

P.S. Het zal jullie misschien een plezier doen te weten dat het hier regent !

5 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

waaaaaaaaaaaat?!? Eeen beetje op een fuckin' mooi tropisch eiland zitten en dan een beetje als oude wijven tegen elkaar aan gaan zeiken dat je niet genoeg berichtjes krijgt?????? Ja, jullie hebben het zwaar. Ik heb het erg met jullie te doen. Zo'n tropische jungle en met je porem in de zon is ook echt niet leuk. Guttteguttegut.
:-)
Maar hier verder alles ok hoor. Wij zijn druk aan het locaties 'scouten' voor de trouwerij, maar hebben nog niet echt iets gevonden. Verder was het hier vannacht -1000000 graden, heeeeeel koud dus. Dus straal even wat van die warmte door als jullie tijd hebben!

Kus, tante Cornelia

2:31 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Lieve Sanna, Huib en Tijl,

Bedankt weer voor jullie laatste bericht, het doet ons steeds weer goed om van jullie te horen en natuurlijk om te zien! Vandaar dat we verrast waren om vanmorgen de nieuwe foto's te zien, hardstikke goed! We hebben een foto van Tijl als screensaver, zo zien we hem toch elke dag nog even. Gelukkig gaat alles goed met jullie, houden zo. Hier is de drukte rond de verkoping en het kopen van een ander huis nu een beetje voorbij. We weten nu waar we aan toe zijn en beginen alvast plannetjes te maken en... spullen op te ruimen. Dat mocht ook wel eens na zoveel jaren. In principe zijn we dus vanf 1 september Purmerenders...en bewoners van Barbados, dat klink niet verkeerd. Als je naar ons huis toe wilt dan moet je door de Martiniquestraat, ook dat klinkt aardig vertrouwd.
Het is nog steeds winters hier, ijspegeltjes enzo. Maar het is lekker zonnig en dat is winst.
Lieve mensen, hou je haaks en we horen graag weer van jullie,

Liefs,

Pa en Ma

4:51 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

wederom, leuke fotos! Tijl wordt met de dag mooier. En gelukkig hebben papa en mama niet van die jaloersmakende bruine koppen, dat scheelt... Zucht. Nou, als het dan toch moet, blijf maar stralen en genieten dan ;-)

Kus, tante Cornelia

6:15 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Lieve Saba-ers,

We komen juist terug van Tafeltje-Dekje via Lelypark en daar hoorden we van jullie ontmoeting met mevrouw Koning, die we juist vanwege het Lelypark kennen. Opnieuw het bewijs dat het cliche echt waar is: "it's a small world!"
We zullen wel van haar horen als ze weer hier in de polder terug is.

Groetjes,

Pa & Ma

7:44 a.m.  
Blogger Haaraalde zei...

Tss! Dat heeft de kat van Merel gedaan, mij zo toetakelen. Leuke foto's, leuke verhaaltjes en keep 'm coming! En natuurlijk worden jullie ook bij mij gelinkd ;)

12:12 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage