Huib, Sanna en Tijl op Saba!

16 maart 2006

Babies !!

Howdy y'all !
Gefeliciteerd Hinke en Toby!!! Hoop dat alles goed gaat? Welcome Zephyr Noah Sterling on our funny little planet ! Ook hebben Dana en Bernt (van de lodge) gehoord dat ze in augustus een zoontje mogen verwachten, roze gewolkte dagen dus. Van onze kant geen nieuws van deze strekking, wij gaan eind april een paar dagen naar La Petite Maison d'Amour op Anguilla, klinkt ook wel zoet of niet? Dus...hier maar weer wat foto's!
Veel liefs van de hippies die nu ruiken naar Chinees Rozenwater (te verkrijgen a Naf. 3,85 bij Sang's superstore)

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

La petite maison d'amour???? Klinkt zéker zoet, en...?
We hadden jullie rond die tijd weer hier verwacht, maar dat zit er dus niet in? (Schoon)broer maakt zich ernstig zorgen over het wel of geen getuige zijn van jullie bij zijn huwelijk.Wij zien jullie dan ook graag nog even.
Voor Tijl al wat vernomen van de dokter over zijn hoest? Vervelend hoor. Pas maar goed op. Niet te veel laten zweten en dan weer afkoelen.Waar blijven de foto's van Tijl zijn ge-/verknipte haren? Ben heel nieuwsgierig.Groetjes en dikke kussen voor jullie alle drie.
mama/truus/oma

2:34 p.m.  
Blogger Huibsannatijl zei...

Gaat goed met Tijl, beetje bronchitis. Antibiotica+hoestdrank. Har, geen zorgen komen sowiesosowieso in Aug. naar jullie 'zomer'bruiloft!

2:52 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage