Huib, Sanna en Tijl op Saba!

16 maart 2006

Ha(i)r!

Dan nog wat nieuwe haarfoto's.
Gaat O.K. met Tijl, hij heeft een beetje bronchitis maar krijgt nu antibiotica en hoestdrank dus nog een weekje uithoesten.
Har moenie worrie nie, komen in ieder geval in augustus naar N.L.
Tijl heeft ons overigens de afgelopen nacht lekker beziggehouden; om een uur besloot hij om eens lekker hysterisch te gaan doen. San heeft eeerst anderhalf uur "Maantje Tuurt" voor hem gezongen, toen ging ie vijf minuutjes slapen om daarna met volle kracht tot half drie te krijsen dat ie uit bed wilde: Tij mee, O-taa(opstaan), la(klaar) en heel veel Maaaamaaahaha!!! Op een gegeven moment (Un momento dado..) klom hij bijna z'n bed uit! Hij hing met handen en voeten aan de rand, ik zat naast hem liedjes te zingen maar dat haalde niet veel uit, hij huilde alleen maar: Neeheehee. Totdat hij "Be en Deda" zei. Ik zei dat Dana een heel klein babietje in haar buik had en hij keek me hogelijk verbaasd aan?! Na nog wat liedjes gezongen te hebben viel ie uiteindelijk in slaap! pffff. Ik heb toen nog maar een sigaret en een glaasje gin genomen en mocht om half zeven weer opstaan. Jippie!
Vanochtend is hijweer naar de creche gegaan en moest helemaal niet huilen, was blij dat ie naast z'n 'girlfriend' mocht zitten!
Nou dag tot gauw, ga nu haarfoto's erop zetten.

5 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Waaaaaaanzinnige foto's, supermooi, maar dat komt natuurlijk ook door degene die op het plaatje staat.
Kus van een trotse tante Cornelia

5:36 a.m.  
Blogger Haaraalde zei...

Ik had zoveel worries nie! :)

doeidoei & keep m coming!

11:43 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

En ohoh kijk uit met Tijl's bellybutton...we weten allemaal wat er gebeurde met Stimpy, van Ren and Stimpy...hij verdween in zijn eigen navel, in het rijk van Jerry de Naveldwerg. En wat er toen gebeurde...ik laat het wel zien in NL!

7:38 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Heeeeeeej,

Hier een link naar de eerset foto's van Zephyr Sterling:

http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=0CbsWrlmxYsXSw

Enjoy!

Kus, tante Cornelia

6:22 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Lieve mensen op Saba,

Weer een stel prachtige foto's, bedankt daarvoor, we kijken er elke keer weer naar uit. Natuurlijk van kleinzoon Tijl, maar ook van de natuur om jullie heen zoals bijvoorbeeld de leguaan. Ik zet al jullie plaatjes op een cd, het zijn er inmiddels meer dan 80. Alhier vond een kleine schokkende gebeurtenis plaats: onze 40 jaar oude eiken eettafel met stoelen hebben we omgeruild voor een donkere eethoek in 'koloniale 'stijl... Ja, ja, het is me wat. Morgen gaan we naar Aalsmeer waar tante Riet, samen met Tom en Carina een soort collectief verjaardagsfeest hebben georganiseerd in de Zotte Wilg.

Hou je haaks!

(0)Pa & (O)Ma

12:57 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage