Huib, Sanna en Tijl op Saba!

15 april 2006

Zaaalig Pasen

Zo! De gazpacho staat koud te worden, het basilicumijs is erg lekker, citroen/mint ijs wordt nu gemaakt en de afwas is aan kant.
Ik heb geprobeerd wat foto's te plaatsen maar de server doet 't niet...
Ik wilde een soort van virtueel(in het geel..) wandelingetje naar ons nieuwe huisje maken met jullie maar moet dat nog maar eens wat later proberen, denk ik.
Daag

5 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Donderdagavond. Zojuist weer een portie Saba via de mail 'opgehaald', het zijn weer fantastische plaatjes! De aardappeleters en Sanna met haar Havanna! Bedankt en jullie horen weer van ons,misschien komt het pakje nu ook eindelijk aan, dit lijkt geen snailpost, maar een soort submarinepost...

groetjes van(O)Pa en (O)Ma uit Wieringerwerf

3:02 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Vandaag de stalling van het busje geregeld. Ook de heer Blom gezegd dat het te koop stond
. Hij zou event. kopers doorsturen naar ons. Ook Frits Breen zal er over denken. Volgens hem is het een kwestie van 4 bouten er uit, motor er uit, nieuwe motor er in, 4 bouten er in en klaar!! Hij wel .
Weer een dikke kus ,
mama truus oma

2:12 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Nou, nou.... dat ziet er allemaal verdomd goed uit die foto´s van jullie! Sanna, wat is jouw email adres ook al weer, ik ben het kwijt!

Groeten, Anne

4:36 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

heb vandaag een Hup-Holland-Hup leeuwtje voor Tijl op de post gedaan. Aangetekend (was vanwege het minimale gewicht het goedkoopst!!!), dus nu hoop ik dat het aankomt.Verder kijken we zeer uit naar nieuwe berichten!!
ZBRB, mama truus oma

1:18 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Lieve Sanna, Huib en Tijl

Echt leuk hoor dat jullie zo'n uitgebreid dagboek bijhouden! Het lukt me echter niet om het allemaal bij te houden, gezien ik altijd op mijn werk ben als ik jullie blog check.
Wat ik wel heb gedaan is een foto uitgezocht om op te sturen. Zodat Tijl niet vergeet wie ik ben.
Dat zal ik na het "oranje" weekend opsturen. Ga zowel vanavond als morgen de hele dag in l'Affiche werken, dus maandag ben ik brak!
Zal dus wel dinsdag of woensdag worden.

Lekkere vakantie gehad? Fijn om weer 'thuis'te zijn? Het was een beetje gek om te lezen dat jullie op vakantie waren.......jullie zijn wonen toch in een vakantie oord? Ben slechts een beetje jaloers. He lieverds, Geniet
Dikke Kus Pieke

8:59 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage