Huib, Sanna en Tijl op Saba!

08 mei 2006

Donder en bliksem!!


Nounounou, afgelopen nacht ging het flink tekeer!
Het heeft de laatste dagen veel geregend, zoveel dat het zwembed bijna overloopt en alle groenten en vruchten de tuin uit dreigen te groeien. Vanochtend onweerde het nog steeds af en toe.
Helaas geen spectaculaire bliksemfoto's maar wel wat meer van Anguilla dat we vandaag voor het eerst kunnen zien liggen achter St Maarten.
Ook een paar plaatjes van Tristan onze kolibri, vorige week door een van onze gasten gevonden en nu, na een week intensieve zorg klaar om uit te vliegen. Ik hoop maar dat ie het redt in dit snertweer...
Tijl ziet er ook weer mooi uit nadat ie eergisteren plat op z'n neus is gevallen, het is wel een taai kereltje!
Vanavond gaan we lekker met 'n tweeen uit eten om ons twee-jarig jubileum te vieren!
Veel liefs maar weer van de Regenjas Hippies

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Hehehe, eindelijk weer wat Tijl-blote-billen actie op de foto, blijven toch de mooiste natuuropnames....Ook namens mij een voorzichtig kusje op zijn blauw/rode neus. Verder blijkt wel weer dat jullie daar maar een zwaar leven leiden, al die zon en stranden, bahbahbah, je moet er maar van houden :-) Hier is het trouwens ook erg mooi weer, voor Nederlandse begrippen dan, het maakt de stemming in ieder geval het stuk vrolijker.
Het ga jullie goed luitjes!

Kus, tante Cornelia

12:43 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Lieve Sanna, Huib en Tijl,
Bedankt opnieuw voor de leuke en goede berichten en, natuurlijk zoals steeds de onnavolgbare foto's!
We genieten er steeds opnieuw weer van. Jullie hebben inmiddels via de andere boodschapjes wel begrepen dat uiteindelijk ook hier de lente/zomer is losgebroken. Vorige week zondag in de caravan: kachel hoog en twee paar sokken aan. Een weekje later: geen kachel en voorzichtig de witte lichaamsdelen aan de zon blootstellen.
Hier alles goed, hou je haaks en pas een beetje beter op onze Tijl, hij moet nog langer mee!! Maar ja, we weten er alles van, zoiets gebeurt in een moment. Extra kus voor hem vanuit de Wieringermeer!

2:50 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage