Huib, Sanna en Tijl op Saba!

06 april 2006

Amen!!

Howdy !
Alles kits? Hier nog steeds geen klachten, Tijl is er weer helemaal bovenop, heeft nu wel ontdekt dat ijs erg lekker is...Vinden wij ook niet zo erg want we moeten natuurlijk, pedagogisch verantwoord, gezellig met z'n 3en eten..
Tijl z'n Devotische vaardigheden worden met de week beter; hij zegt nu om de haverklap Eemen!, en als hij hallelujah hoort gaat ie met z'n handjes wapperen!
Lief he, zo komt er toch nog iemand van ons in de hemel.
Wij hebben van opa en oma Cowboy inmiddels de kaart+columns ontvangen waarvoor onze dank, dank! Tevens was er een heel mooi geboortekaartje van Zephyr!
Straks even langs het postkantoor voor te kijken voor andere post. Het is altijd leuk om post te verwachten, en het zou er nu wel eens een keer mogen zijn!
We staan inmiddels op het punt om te gaan verhuizen naar "De Klomp", een Hollandsch Huysje met poezen en boerderijtjes-thema, (te zien op www.ecolodge-saba.com ) heeft iemand nog Geraniumzaadjes?
We moeten verhuizen omdat Tijl nu uit z'n bedje kan klimmen en dat toch een beetje eng is op zolder.. Had z'n pappa bijna een mooi bedje voor hem gemaakt, is dat dus niet meer nodig. nu krijgt ie een echt bed+een burootje waar hij z'n artistieke talenten verder kan ontplooien!
Verder alles goed in N.L.?
Veel liefs van de Klompendansers

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Lieve Klompendansers,

Bedankt weer voor jullie welkome berichten en wederom: de prachtige foto's! We genieten er van! Het is fijn om te horen dat Tijl al op jeugdige leeftijd zijn zegeningen leert te tellen, houen zo...
Je oog ziet er toch nog vreemd uit Huibert, te veel zon of zeewater?
Hier gaat alles goed, we zijn nog steeds met de 'sanering' van onze inboedel bezig. Jouw dozen met inhoud, Huibert, zetten we apart, je moet maar zien wat er mee moet gebeuren t.z.t.
Vandaag hebben we naar jullie een pakje voor Tijl gestuurd. Niet per stoomboot maar per vliegtuig, dus komt het hopelijk binnen niet al te lange tijd aan.

Lieve Sanna, Hub en Tijl, hou je haaks!

Hartelijke groet van (O)Pa

3:26 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage