Huib, Sanna en Tijl op Saba!

05 mei 2006

Gefeliciteerd !!

Met onze 2e verhuwelijksdag, dank u. Ook gefeliciteerd, Ronald en Gerard!! Deze week was er weer een van vele feestdagen; eerst koninginnedag, waarvoor afgelopen vrijdag al over het hele eiland NL vlaggen werden opgehangen voor zaterdag, en zondag werd het echt gevierd met activiteiten voor kinderen in Fort Bay. Het was alleen zo heet dat de alles wat ze hadden gepland werd vervangen door zwemmen in de haven en boottochtjes, ik ben nog even met Tijl wezen kijken maar het was echt te heet, binnen vijf minuten zweette hij zich rot en werd helemaal paars(!) lekker afgekoeld in ons 'eigen' zwembad ( kun je nu ook bewonderen bij de nieuwsbrief op www.ecolodge-saba.com , met een foto van Tijl) De afgelopen week hebben we in het huis van Bernt en Dana op de honden gepast en ook daar geslapen, vanavond weer in ons eigen Klompje hoera ! Beahlve koninginnedag hebben we ook nog ge1meid, het einde van het carnaval op St Maarten en dodenherdenking en vandaag bevrijdingsdag gedaan. Dodenherdenking leeft hier niet echt hoewel er toch aardig wat Sabaanse zeelieden zijn omgekomen waarvoor wel twee kransen zijn neergelegd bij hun monument. (wat doorgaans een favoriete hangplek is voor oude mannetjes..) Ik za volgende week nog weer eens wat foto's opzoeken, vooral erg walgelijke stranden op Anguilla en wat koninginnedag-op-Saba.
We missen jullie soms best wel, maar komen al over drie en een halve maand terug!Om precies te zijn op 7 augustus om ongeveer half twaalf 's morgens en vertrekken de 27e weer.
Veeel liefs uit een nat maar vruchtbaar Saba van de Gelukkig Getrouwde Hippies en Hun Kind.

1 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Gefeliciteerd met jullie tweede trouwigheid,(op z'n Texels.) Vanavond nemen we er eentje op.
We zijn net terug uit Alinghoek en hebben toch nog een paar lekker warme dagen gehad. Straks meteen m'n gezaaide plantjes verdelen over de tuin. Zon schijnt nog steeds en het is nu 9uur 's morgens 17¤! poeh hé.
Dikke kus,mamatruusoma

3:24 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage