Huib, Sanna en Tijl op Saba!

11 november 2006

Creche overleefd!

Jawel, de drie weken op de creche zijn voorbij. Ik denk dat dit de zwaarste baan is die ik ooit heb gehad, maar ook een van de leukste, kijk maar naar de foto's!
Intussen was het nog Halloween. Tijl vond het eerst een beetje eng, maar toen hij door had dat je overal "kadootjes" (snoep) kreeg door "Trick or Treat" te zeggen, kreeg hij er steeds meer lol in.
Ik ben begonnen bij In Two Deep en dat bevalt goed.
Huib werkt erg veel op het moment bij Scout's zowel in de keuken als in de bediening.
En het beste nieuws van het moment: Serge komt over 5 dagen naar Saba!!! ( en de koningin over 4 dagen en Johan Cruijff morgen!)
Joepi en liefs van ons.

2 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Oh,lieve Sanna, moeten we al die namen onthouden voor als we bij jullie komen? 't Is wel heel handig om ze ons te showen en wat een heerlijke "smoeltjes", en prachtige foto's weer, maar het is wel veel.
We hebben onze kaartjes gehaald en onze paspoorten gecheked en zijn in grote spanning om 9 januari (Sanna's jaardag) jullie onder ogen te komen op weg naar ons gereserveerde huisje. Van wie moeten we nog WAT (binnen redelijke proporties) mee nemen om jullie te verwennen in het nieuwe jaar? We horen het wel.
Dikke zbrbs,
mamatruusoma

2:37 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Anonymous said...
Hallo Huib,Sanna en Tijl
Bij toeval op jullie site terechtgekomen.
Wij hebben in mei een huis gekocht op Troy Hill en komen 5 december voor 2 maanden naar Saba.
Verheugen ons er zeer op. We hebben in april 4 dagen op Saba doorgebracht om te duiken en het leek ons een fijne plaats om de winter door te brengen.
Hoe bevalt het jullie??
Groeten Sip en Len Swierstra
lenswierstra@hotmail.com

10:12 AM

4:54 p.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage