Huib, Sanna en Tijl op Saba!

20 januari 2007

2007

2007 is goed begonnen.
Met oud en nieuw hebben we om 19.00 uur 's avonds de champagne open getrokken omdat het toen in Nederland middernacht was. Vervolgens zijn we naar Wim en Johanna gegaan, die bij het restaurant van hun hotel Juliana's ( www.julianas-hotel.com ) een champagne feest gaven. Na drie keer Finding Nemo te hebben gekeken is Tijl bij hun op de bank in slaap gevallen en konden pappa en mamma naar het feest. (We hadden de babyfoon bij ons)
Nu zijn Huib en Truus hier ( de ouders van Huib). Het is erg leuk om ons leven hier met hen te delen. Morgen gaan we met z'n allen naar St. Maarten waarvandaan Huib en Truus dinsdag weer richting stormachtig Nederland vertrekken en wij naar zonnig Saba.
Gisteren waren we precies 1 jaar op Saba en dat hebben we gevierd met een etentje bij de Ecolodge.
Op naar het volgende jaar!
Veel liefs van de blije hippies.

4 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Nog een jaar?!? Maar dat was niet de afspraak!!!!
Maar goed om te horen dat jullie je in de steek gelaten vrienden absoluut niet missen.......;-))))
Kus, tante Cornelia

9:16 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Ja, ja, we zijn weer terug van die grote rots (Tijl zou 'rock' zeggen) in de Caraibische zee. Wat hebben we het er goed gehad! En hoe hartelijk was ons weerzien met Huib, Sanna en Tijl. In het begin vond Tijl het maar vreemd, die twee mensen uit Holland. Toen we na twee weken weer weggingen, begon het net allemaal wat te wennen voor hem. Voor ons was het natuurlijk vooral leuk om te zien hoe onze Sabaanse familie nu eigenlijk leeft en wat ze doen. Ze werken hard, maar met plezier. Al gauw werden we voorgsteld als "Herb's parents" en dan reageerde iedereen met "Oh, ja, daar hadden we al van gehoord".
Het klimaat is heerlijk, zeker nu in deze tijd. Huib en Sanna en natuurlijk Tijl: het was onvergetelijk voor ons, bedankt voor alles!
Voor de mensen die misschien binnenkort naar Saba gaan een tip: probeer een accu boormachientje mee te nemen, misschien heeft iemand er nog eentje liggen. Huib wil namelijk zijn hangmat eindelijk eens ophangen...

Groeten!

4:53 p.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Volgende jaar...? Leuk! Komen we nog een keer!
NB. Mijn vrouw wil weten wat er allemaal in de postdoos moet, behalve drop. Wat voor bandje bijvoorbeeld? Zoals je gemerkt hebt is zij de attente van het stel...
Is mijn nieuwsjaars-sms nog aangekomen?
En nog zoiets: WIJ WILLEN TERUG!
Als we het over onze vakantie hebben, praten we niet over StMaarten of Anguilla, maar te meer over Saba! Dus voor de andere lezertjes: grijp je kans en ga er heen!
De matzel, s

7:45 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

..ik heb een berg foto's van een zwemmende Tijl (en nog veel meer), maar hoe krijg ik die eigenlijk bij jullie? Tis nogal wat in MB's namelijk - en ik ben geen wizzkid.
buum s

7:48 a.m.  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage