Huib, Sanna en Tijl op Saba!

03 maart 2006

Home sweet home

Hallo allen !
Lekker weer thuis op Saba, de afgelopen dagen op St Maarten waren gezellig maar wat een gekkenhuis vergeleken met Saba! Dinsdagochtend heel vroeg (kwart over vijf ) opgestaan om de boot van half zeven te pakken. Toen we aankwamen op SXM hebben we een kopje echte espresso bij het voor ons oude vertrouwde Holland House gedronken en zijn toen naar "ons" resort gegaan.
Por Dios!! wat een fabriek! Onze kamer was nog niet klaar zodat we naar Marigot zijn gegaan om te kijken of de Stad er al was; die waren ook net aan komen varen en kwamen ons oppikken. Leuk om weer hier aan boord van het schip te zijn. 's Avonds lekker gegeten en als afsluiting (te veel) zalige wijnen+kaasjes+champagne uit Frankrijk genuttigd.
Woensdag zijn we een beetje rond onze 'hell in paradise' blijven hangen bij het strand. Tijl heeft, onvrijwillig, dankzij z'n overmoedige pappa zijn oceaandoop gehad; oeps..Hij vond het niet erg maar wij waren wel geschrokken! 's Avonds zijn we met een aantal mensen van het schip lekker wezen eten in Marigot. Donderdag ook nog lekker in ons resoortje gezwommen (in het zwembad dit keer) en 's middags volgeladen met boodschappen (luiers,zwembadje, kroepoek, laos, trassie voor de nassi) weer aan boord van de Dawn II, door de vermoeienissen van de afgelopen dagen was Tijl iets minder zeevast dan op de heenweg en na een paar keer flink hoesten heeft hij Sanna lekker ondergekotst ! Ik geloof niet dat hij er erg onder leed want we hebben de hele tijd liedjes gezongen.
Al met al was het leuk maar Saba is toch 1000x beter ! Nou Pa en Ma, spannende tijden! We zijn sowieso van plan om in augustus naar NL te komen vanwege mensen die zo nodig moeten trouwen, kunnen we gelijk helpen inpakken! C.C. hier kan je nog bandjes van Dolly krijgen! Alleen klinkt ze dan een beetje als een kruising tussen Godzilla en Willy Nelson...Serge hou vol! Zometeen heb je gewoon weer de (TWEE) volle zomermaanden om van te genieten:-)) Peter en Jeanette sterkte de komende week, we bellen nog! Grietepiet, leuk om van je te horen, doe de groeten van de piraten aan die zeerovers van je!!!
Dat was het wel weer, we love you en hopen snel eens wat foto's te posten......

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage